Sale!

Hladilnik Intel/AMD tekočinsko hlajenje NZXT Kraken Z73 (RL-KRZ73-01)

408,99 347,64

Out of stock

SKU: KRZ73 Category:

Description

NZXT Kraken Z73 vodno hlajenje je visoko zmogljivo, z dvema ločenima usmerjenima RGB kanaloma in najnaprednejšim krmiljenjem. S CAM programskim vmesnikom lahko uporabniki natančno prilagodijo nastavitve za optimalno zmogljivost, celo med najbolj intenzivnim igranjem. Vse, vključno s črpalko, radiatorjem in ventilatorji je bilo ponovno načrtovano, da prinaša najboljšo izkušnjo v svetu vodnega hlajenja. Novi svetli 2,36″ LCD zaslon, ki prikazuje 24-bitne barve, lahko zdaj popolnoma prilagodite videz CPU hladilnika s prilagojenimi gif slikami ali podatki CAM.

BOLJŠI NADZOR
CAM ima izpopolnjene kontrole uporabnikom z prijaznim vmesnikom, z boljšo sinhronizacijo za osvetlitev na vseh napravah NZXT RGB.

NEVERJETNA ZMOGLJIVOST
Ventilatorje Aer P radiatorja odlikuje okamenjen vnos dinamičnega ležaja tekočine, ki je zasnovan za tiho delovanje, vzdržljivost in zmogljivo hlajenje.

ENOSTAVNA VGRADNJA
Prilagodite si sami usmeritev zaslona* (*lahko ga nastavite v CAM od privzetega položaja do 90°), da ustreza potrebam matične plošče, ne da bi to vplivalo na smer logotipa.

EAN 5060301695478
blagovnaZnamka NZXT
skupina Procesorji
garancija 24

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hladilnik Intel/AMD tekočinsko hlajenje NZXT Kraken Z73 (RL-KRZ73-01)”

Translate »