O nas

Prolon – informacijske storitve d.o.o.

Rogaška cesta 27,
3240 Šmarje pri Jelšah

DŠ: SI58925959

Matična št: 7199635000

Telefon: 041 364 353 ali 03 818 21 42

e-mail: info@prolon.si   prodaja@prolon.si

Smo mlado, dinamično in komunikativno podjetje, ki je nastalo leta 2017, kot pooblaščeni posrednik Telekoma Slovenije d.d.. Kot ekipa vsakodnevno pridobivamo nova znanja iz izkušnje ter se trudimo, da bi našim strankam pomagali in zagotovili najboljše po najugodnejših cenah.

Obiščite nas in se pogovorite s prijaznimi svetovalci.
Poskbljeno je za vašo varnost in zdravje.

Specializirani smo za prodajo dodatne opreme za mobilne telefone, računalniške opreme, tiskalnikov, kartuš, baterij ter bele tehnike.

Vsak dan se trudimo, da lahko strankam ponudimo čim več kar se le da. Ne samo, da jim izdelek prodamo, potrudimo se, da strankam svetujemo in skupaj z njimi najdemo kar je najbolj primero za njih.

V naši poslovalnici pa ne vršimo samo prodaje, ampak tudi servis in svetovanje, tako se pri nas znajdejo velikokrat stranke, ki imajo takšne in drugače težave ali dileme. Seveda pa se tu naša ponudba še ne konča. Da pa ekipa ni vedno samo v trgovini, se večkrat odpravimo tudi na teren in razna gradbišča, kjer izvajamo gradbena dela in sicer naš Matej prav dobro obvlada luknje in to prav posebne katere nastanejo z diamantnim vrtanjem in preboji.

Iz naše ponudbe – telefoni in ovitki zanje.

Svojo ponudbo smo razširili in preselili tudi na splet, saj želimo našim strankam omogočiti kakovosten in ugoden nakup tudi iz udobja svojega doma.

V ospredje postavljamo ljudi in njihove želje ter se poskušamo le tem prilagoditi. Prav tako kupce spodbujamo, da razširijo svoja znanja in najdejo izdelke le najboljših kvalitet in tudi cen.

Lokacija

Naša trgovina se nahaja v Šmarju pri Jelšah v stavbi tik ob glavni cesti, tako da nas ni težko najti, sicer pa nas domačini in tudi širša okolica že kar dobro pozna, saj je na tej lokacije že pred našim poslovanjem delovalo posredniško mesto Telekom, katerega smo mi leta 2017 prevzeli ter prenovili. Prenovili pa nismo samo izgled trgovine temveč tudi samo ponudbo, katero ves čas pridno širimo in dopolnjujemo.

Obiščite nas na Rogaški cesti 27 v Šmarju pri Jelšah.

Ekipa

Matej je po izobrazbi medijski tehnik. Že od mladih šolskih let se je zanimal za mobilno telefonijo, računalništvo in ostale tehnične zadeve so mu bile vedno domače. Dobro poznano mu je tudi delo s strankami. Zato se je leta 2017 odločil stopiti na svojo poslovno pot. Največ se ukvarja s prodajo mobitelov in računalniške opreme, servisiranje in tudi diamantnim vrtanjem in preboji. Tako je v Šmarju nastala trgovina Prolon.

matej@prolon.si

Nina je po izobrazbi ekonomistka. V podjetju skrbi predvsem za računovodstvo, marketing in oglaševaje. Veliko časa pa tudi dela s strankami v prodaji. Prodaja in delo s strankami sta ji pisani na kožo, saj ima s tega področja že kar nekaj let izkušenj. Seveda pa se je pri prodaji tehničnih izdelkov potrebno vsakodnevno dodatno izobraževati, saj se stvari zelo hitro spreminjajo.

nina@prolon.si

Mateja je po izobrazbi trgovka. Ima že kar veliko let delovnih izkušenj v prodaji z mobilno telefonijo, saj je pred zaposlitvijo v podjetju Prolon, prav tako delala v prodajalni z mobiteli. Skozi vsa ta leta si je nabrala kar veliko delovnih izkušenj s strankami, predvsem pa znanja iz mobilne telefonije in drugih tehničnih storitev, katerega vsi zaposleni redno nadgrajujejo in posodabljajo.

mateja@prolon.si